Cine suntem

Banca de haine este un proiect umanitar început timid în primele luni ale anului 2020 de câțiva voluntari care s-au cunoscut în cadrul acțiunii «O masă caldă pe zi», acțiune derulată în perioada stării de urgență.
Realizând cât de multe obiecte nu folosim, obiecte care ar mai putea trăi o viaţă și ar putea să fie folosite şi de alţii, ne-am mobilizat și am dezvoltat acest proiect, ajungând în scurt timp să fim uimiți de răspunsul oamenilor și de dorința acestora de a ajuta, de la donatori până la voluntari, si mai ales benefeciari.
În nicio lună de zile am strâns lângă noi o echipă minunată de voluntari, alături de care am marcat realizări impresionante

Ce facem

Colectăm donații constând în principal în haine, încălțăminte și jucării, dar nu numai, le verificăm din punct de vedere al calității, le sortăm pe categorii și le distribuim apoi către comunități sau persoane aflate în situații de risc, precum și către centre aflate sub coordonarea instituțiilor statului.
Comunitățile, persoanele și  centrele sociale sunt documentate local de către ONG-urile partenere pentru a avea o imagine de ansamblu cât mai reală asupra nevoilor acestora.

Cine poate apela la noi

Banca de haine în cifre

Harta donațiilor

Vă mulțumim!