Livrarea comenzilor

Produsele se livrează în București și în județele din țară prin curier.
Prețul transportului este 15 lei pentru București, 19 lei pentru restul țării.
Pentru comenzi mai mari de 299 lei, transportul este gratuit.

Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore de la preluarea coletelor, în funcție de localitatea de destinație.

zibuna.ro expediază comenzile prin curier rapid: Fan Courier

Livrare în Europa: 

Putem livra în Europa prin DPD Curier dar datorită situației actuale, prețurile transportului tot cresc. Până nu se stabilizează nu putem pune un preț pentru shipping extern. Dacă vrei să comanzi din altă țară, dă-ne un mail la shop@zibuna.ro, spune-ne adresa ta și ce vrei să comanzi iar noi revenim cu un cost pentru transport.

Costuri livrare (Cont Client) : 

– pentru comenzi care nu depășesc valoarea de 299 lei, prețul livrării va fi sincronizat cu prețurile Fan Courier
– pentru comenzile care depășesc valoarea de 299 lei -> LIVRAREA ESTE GRATUITA

Vă rugăm să specificați în explicațiile comenzii sau operatorului zibuna.ro dacă doriți livrarea Sâmbătă (aceasta taxă va fi suportată de către client și se va regăsi în factură)

IMPORTANT!

Tarifele de transport sunt valabile exclusiv pentru localitatile in care Fan Courier are puncte de livrare (fara kilometri suplimentari)

Pentru localitatile unde companiile de curierat calculeaza kilometri suplimentari, tarfiul final se calculeaza cu 1leu/kilometru (puteti opta pentru ridicare colet din sediul Fan Courier cel mai apropiat pentru a nu mai plati aceasta taxa suplimentara).
Suma finala a costului de transport va fi transmisa de operatorul zibuna.ro si se va regasi pe factura emisa catre client.

Observatii: 
Va rugam verificati integritatea ambalajului coletului in momentul primirii acestuia. Daca ambalajul prezinta deteriorari, solicitati intocmirea unui Proces Verbal de catre reprezentantul firmei de curierat. Daca in interiorul coletului se va regasi un produs deteriorat, acesta se va putea returna impreuna cu procesul verbal. Expedierea PV-ului este obligatorie pentru schimbarea produsului deteriorat.

Dupa finalizarea comenzii veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmare/transmitere suma totala / AWB / etc.