ÎN STOC

Tricou Grafitti Zi bună!

99,00 lei

SKU: N/A Categories: ,

Am testat câteva luni de zile mai multe tricouri premium și mai multe tipuri de print digital și cred că am ajuns la varianta de care o să te bucuri cel mai mult. Cel puțin noi le purtăm cu plăcere aproape în fiecare zi.

100% BUMBAC ORGANIC
NORMAL FIT
Alex are 1,70m inălțime, 65 kg și poartă un tricou S
 
your-image

Povestea designului

YO! Ăsta e modelul meu preferat, prima mea idee de tricou. Am zis că o urare pozitivă vezi mai rar într-un grafitti, fiind o artă de care noi am dat din cultura hip hop, unde mesajele transmise sunt mai degrabă dure.
Un grafitti cu “Zi bună!” e legătura cu rădăcinile, cu locurile de unde am plecat și tot drumul pe care-l facem ca să avem o viață mișto, o carieră tare, zile bune…
Am avut de ales din două modele, amândouă sunt tari dar ăsta e mai ușor de citit. Poate în viitor îl băgăm și pe celălalt în producție.

Împachetare specială

Ne-am dorit mult să îți oferim o experiență frumoasă de “unboxing”. Am găsit niște cutii mișto în care am pus, pe lângă produsele comandate, niște stickere și un pic de vibe bun, din partea noastră.

Zile bune și pentru alții!

5% din toate încasările lunare, vor merge către un ONG pentru a face o zi mai bună și altora.
 
Pentru început, ne-am asociat cu BANCA DE HAINE, un ONG care colectează donații constând în haine, încălțăminte și jucării, le verifică, le sortează și le distribuie către comunități sau persoane aflate în situații de risc. Andreea merge voluntar acolo din 2020. La ei au ajuns toate hainele pe care le-am folosit la probe în crearea shop-ului și tot la ei vor ajunge și cei 5% din ce plătești tu când îți iei ceva. 
 
Avem și un newsletter unde îți mai trimitem un gând bun, din când în când, anunțăm ce a mai apărut nou, ce facem cu banii strânși pentru donat și unde ne donăm timpul, ca voluntari.
Te înscrii aici!

Cine a făcut designul?

Kuser

Designul e facut de “kuser”. I-as da numele real dar probabil i-as face probleme, el fiind graffer 🙂.

E un graffiti artist din Brasov care acum locuieste in … alta parte 🙂.

El a facut si logo-ul shop-ului si lucram impreuna la mai multe chestii.

Instagram

Produse similare

Mărime

S, M, L, XL, XXL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tricou Grafitti Zi bună!”

Adresa ta de email nu va fi publicată.