ÎN STOC

Tricou Peace, Love & Zi bună!

115,00 lei

SKU: N/A Categories: ,

Am testat câteva luni de zile mai multe tricouri premium și mai multe tipuri de print digital și cred că am ajuns la varianta de care o să te bucuri cel mai mult. Cel puțin noi le purtăm cu plăcere aproape în fiecare zi.

100% BUMBAC ORGANIC
NORMAL FIT
Costel are 1,69 înălțime, 63 kg și poartă un tricou L
 
your-image

Povestea designului

Prima idee de text a fost “Peace, love & vibe bun!” și mi-a plăcut desenul de la prima schiță. Am hotărât să mergem pe “zi bună!” în loc de “vibe bun” și pe un look mai hippy așa, la culori. Mi s-a părut mult când l-am văzut prima dată dar l-am printat pe un tricou și m-a spart.

Are o variantă cu desenul pus pe spate pentru că e o urare de rămas bun practic. Am vrut să îl facem doar așa, pe spate, dar e prea frumos să nu ai posibilitatea de a-l purta cât mai la vedere 🙂

Împachetare specială

Ne-am dorit mult să îți oferim o experiență frumoasă de “unboxing”. Am găsit niște cutii mișto în care am pus, pe lângă produsele comandate, niște stickere și un pic de vibe bun, din partea noastră.

Zile bune și pentru alții!

5% din toate încasările lunare, vor merge către un ONG pentru a face o zi mai bună și altora.
 
Pentru început, ne-am asociat cu BANCA DE HAINE, un ONG care colectează donații constând în haine, încălțăminte și jucării, le verifică, le sortează și le distribuie către comunități sau persoane aflate în situații de risc. Andreea merge voluntar acolo din 2020. La ei au ajuns toate hainele pe care le-am folosit la probe în crearea shop-ului și tot la ei vor ajunge și cei 5% din ce plătești tu când îți iei ceva. 
 
Avem și un newsletter unde îți mai trimitem un gând bun, din când în când, anunțăm ce a mai apărut nou, ce facem cu banii strânși pentru donat și unde ne donăm timpul, ca voluntari.
Te înscrii aici!

Cine a făcut designul?

Kuser

Designul e făcut de “kuser”. I-aș da numele real dar probabil i-aș face probleme, el fiind graffer 🙂.

E un graffiti artist din Brașov care acum locuiește în … altă parte 🙂.

El a facut și logo-ul shop-ului și lucrăm împreună la mai multe chestii.

Instagram

Produse similare

Mărime

S, M, L, XL, XXL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tricou Peace, Love & Zi bună!”

Adresa ta de email nu va fi publicată.