ÎN STOC

Tricou Unicorn Zi bună!

99,00 lei

SKU: N/A Categories: ,

Am testat câteva luni de zile mai multe tricouri premium și mai multe tipuri de print digital și cred că am ajuns la varianta de care o să te bucuri cel mai mult. Cel puțin noi le purtăm cu plăcere aproape în fiecare zi.

Modelul ăsta e făcut pentru fete dar am pus și o variantă de tricou cu croială unisex dacă ești genul de fată care poartă tricouri bărbătești. Poți alege mai jos ce croială vrei pentru tricoul tău.

100% BUMBAC ORGANIC
NORMAL FIT
Andreea are 1,63m înălțime, 47 kg și poartă un tricou S
 
your-image

Povestea designului

Dacă un unicorn care îți urează o zi bună nu te face să te simți mai bine atunci nu mai ai nici o speranță 😅

Am plecat să căutăm un simbol pozitiv, visător pentru un design.

Ne-am gândit la un unicorn super gangsta inițial, să meargă și la băieți. A făcut kuser niște schițe iar când l-am văzut pe ăsta nici nu ne-a mai interesat, am zis că îl purtăm și noi, băieții, așa, poată să râdă lumea de noi 🙂

E un zibunicorn dacă îmi permiți prostia asta de joc de cuvinte 😅. Scopul lui e să ureze o zi bună fiecărei persoane cu care te întâlnești tu atunci când porți tricoul ăsta.

Împachetare specială

Ne-am dorit mult să îți oferim o experiență frumoasă de “unboxing”. Am găsit niște cutii mișto în care am pus, pe lângă produsele comandate, niște stickere și un pic de vibe bun, din partea noastră.

Zile bune și pentru alții!

5% din toate încasările lunare, vor merge către un ONG pentru a face o zi mai bună și altora.
 
Pentru început, ne-am asociat cu BANCA DE HAINE, un ONG care colectează donații constând în haine, încălțăminte și jucării, le verifică, le sortează și le distribuie către comunități sau persoane aflate în situații de risc. Andreea merge voluntar acolo din 2020. La ei au ajuns toate hainele pe care le-am folosit la probe în crearea shop-ului și tot la ei vor ajunge și cei 5% din ce plătești tu când îți iei ceva. 
 

Avem și un newsletter unde îți mai trimitem un gând bun, din când în când, anunțăm ce a mai apărut nou, ce facem cu banii strânși pentru donat și unde ne donăm timpul, ca voluntari.

Te înscrii aici!

Cine a făcut designul?

Kuser

Designul e făcut de “kuser”. I-aș da numele real dar probabil i-aș face probleme, el fiind graffer 🙂.

E un graffiti artist din Brașov care acum locuiește în … altă parte 🙂.

El a facut și logo-ul shop-ului și lucrăm împreună la mai multe chestii.

Instagram

Produse similare

Tip tricou

Tricou fete, Unisex

Mărime

S, M, L, XL, XXL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tricou Unicorn Zi bună!”

Adresa ta de email nu va fi publicată.