ÎN STOC

Tricou VIBE BUN verde

109,00 lei

SKU: N/A Categories: ,

Am testat câteva luni de zile mai multe tricouri premium și mai multe tipuri de print digital și cred că am ajuns la varianta de care o să te bucuri cel mai mult. Cel puțin noi le purtăm cu plăcere aproape în fiecare zi.

100% BUMBAC ORGANIC
NORMAL FIT
FOLIE BRICK. Text în relief
Alex are 1,70m inălțime, 65 kg și poartă un tricou S
 
your-image

Povestea designului

Design-ul ăsta a fost o nebunie de-a mea și de a lui Adi. Am vrut să fac un model mai deosebit, să nu fie doar un print. Adi a venit inițial cu un design tare rău dar care nu a ținut în timp și varianta asta, mai simplă a fost soluția perfectă.
Textul e făcut cu o folie mai groasă, care îl face să fie în relief. Textul ăsta cu linii e super plăcut la atingere. “Satisfying” cum spun americanii.
 
Nu zic să stai tot timpul cu mâna pe tricou dar e puțin anti stres așa. Îți și aduce aminte de faptul că tu ai un vibe bun, n-ai de ce să te stresezi 😁.
 
Împrăștie mesajul!
Alex

Împachetare specială

Ne-am dorit mult să îți oferim o experiență frumoasă de “unboxing”. Am găsit niște cutii mișto în care am pus, pe lângă produsele comandate, niște stickere și un pic de vibe bun, din partea noastră.

Zile bune și pentru alții!

5% din toate încasările lunare, vor merge către un ONG pentru a face o zi mai bună și altora.
 
Pentru început, ne-am asociat cu BANCA DE HAINE, un ONG care colectează donații constând în haine, încălțăminte și jucării, le verifică, le sortează și le distribuie către comunități sau persoane aflate în situații de risc. Andreea merge voluntar acolo din 2020. La ei au ajuns toate hainele pe care le-am folosit la probe în crearea shop-ului și tot la ei vor ajunge și cei 5% din ce plătești tu când îți iei ceva. 
 
Avem și un newsletter unde îți mai trimitem un gând bun, din când în când, anunțăm ce a mai apărut nou, ce facem cu banii strânși pentru donat și unde ne donăm timpul, ca voluntari.
Te înscrii aici!

Cine a făcut designul?

Adi

Design-ul ăsta e nebunia lui Adi Neicu. Adi e partener aici, la Zi bună! shop. Se ocupă de creație, producție, distribuție și relația cu clienții
Adi e de mult timp în domeniul ăsta. E fondatorul shop-ului District42 și project manager la Ruvix și Ha! Store.
Instagram

Produse similare

Mărime

S, M, L, XL, XXL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tricou VIBE BUN verde”

Adresa ta de email nu va fi publicată.