ÎN STOC

Tricou Zi bună!

90,00 lei

SKU: N/A Categories: ,

Am testat câteva luni de zile mai multe tricouri premium și mai multe tipuri de print digital și cred că am ajuns la varianta de care o să te bucuri cel mai mult. Cel puțin noi le purtăm cu plăcere aproape în fiecare zi.

100% BUMBAC ORGANIC
NORMAL FIT
Andreea are 1,63m înălțime, 47 kg și poartă un tricou S
 
your-image

Povestea designului

Ăsta e logo-ul emisiunii “Zi bună!” de pe canalul de youtube Alex Mocanu. Logo-ul shop-ului are ca fundal un triunghi iar ăsta, pe cerc ni s-a părut mai potrivit pentru a fi mare așa, pe un tricou. Tricoul ăsta e practic ideea care a dus la crearea shop-ului. Un tricou cu care urezi o “Zi bună!” oricui citește textul de pe el. Acum mergi și fă zilele mai frumoase cât mai multor oameni! 🌞

Împachetare specială

Ne-am dorit mult să îți oferim o experiență frumoasă de “unboxing”. Am găsit niște cutii mișto în care am pus, pe lângă produsele comandate, niște stickere și un pic de vibe bun, din partea noastră.

Zile bune și pentru alții!

5% din toate încasările lunare, vor merge către un ONG pentru a face o zi mai bună și altora.
 
Pentru început, ne-am asociat cu BANCA DE HAINE, un ONG care colectează donații constând în haine, încălțăminte și jucării, le verifică, le sortează și le distribuie către comunități sau persoane aflate în situații de risc. Andreea merge voluntar acolo din 2020. La ei au ajuns toate hainele pe care le-am folosit la probe în crearea shop-ului și tot la ei vor ajunge și cei 5% din ce plătești tu când îți iei ceva. 
 
Avem și un newsletter unde îți mai trimitem un gând bun, din când în când, anunțăm ce a mai apărut nou, ce facem cu banii strânși pentru donat și unde ne donăm timpul, ca voluntari.
Te înscrii aici!

Cine a făcut designul?

Cuser

Designul e facut de “kuser”. I-as da numele real dar probabil i-as face probleme, el fiind graffer 🙂.

E un graffiti artist din Brasov care acum locuieste in … alta parte 🙂.

El a facut si logo-ul shop-ului si lucram impreuna la mai multe chestii.

Instagram

Produse similare

Mărime

S, M, L, XL, XXL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tricou Zi bună!”

Adresa ta de email nu va fi publicată.